top of page

Maak kennis met Wolfs Advocaten

Wolfs Advocaten B.V. is gevestigd in Maastricht en Amsterdam met een bezoeklocatie in Venlo en biedt juridische oplossingen voor ondernemers in binnen- en buitenland.

Het kantoor is thuis in alle rechtsgebieden waarmee onze cliënten te maken hebben en is gespecialiseerd in (internationaal) handelsrecht, transportrecht,  douanerecht, commercial advice & litigation, corporate advice & litigation, aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht en cannabisrecht.

Over ons - Wolfs Advocaten Maastricht

John Wolfs, ondernemer pur sang, is de oprichter van Wolfs Advocaten. Inmiddels is hij al bijna 30 jaar lang werkzaam als advocaat. Voordat hij in 2003 Wolfs Advocaten startte, was hij onder meer werkzaam voor topkantoren in Washington DC en Rotterdam (Houthoff). Zijn Maastrichtse roots, het bourgondische leven en de liefde brachten hem terug naar Maastricht.

John staat bekend om zijn creativiteit, specialistische (branche)kennis en de topkwaliteit die hij levert. Hij is direct, pro-actief, meedenkend en snel in zijn analyse. Bovendien is hij pragmatisch. John Wolfs geeft vaker lezingen op het gebied van transportrecht, (internationaal) handelsrecht en verzekeringsrecht. John staat onder andere ondernemers en verzekeraars bij in zowel (internationale) procedures als advisering.

Privé gaat John vaak squashen en hardlopen. Hij liep al meerdere hele marathons. Onder andere de marathons van New York, San Francisco en Amsterdam.

 

John Wolfs heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

- Transport- en Handelsrecht

- Ondernemingsrecht

 

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

John Wolfs - Wolfs Advocaten Maastricht

Langdurige relaties

Onze klanten kiezen er vaak voor om een langdurige zakelijke relatie met ons kantoor aan te gaan. Veel van onze cliënten zijn logistieke, industriële en handelsondernemingen, maar ook verzekeraars, assurantietussenpersonen, buitenlandse advocaten, woningcorporaties en zorgaanbieders die de dienstverlening van Wolfs Advocaten waarderen.

Langdurige relaties - Wolfs Advocaten Maastricht

Samenwerking

Wolfs Advocaten is een samenwerkingsverband aangegaan met Ron Meulmeester van Kingfisher Advocaten. Van dit samenwerkingsverband wordt, waar nodig, door Wolfs Advocaten gebruik gemaakt. De werkzaamheden vallen onder de beroepsaansprakelijkheidsverzekering van Wolfs Advocaten indien en voor zover de werkzaamheden in opdracht van Wolfs Advocaten worden uitgevoerd.

Samenwerking - Wolfs Advocaten Maastricht

01

IR Global

IR Global is een multidisciplinair professioneel netwerk dat wereldwijd juridisch en financieel advies verstrekt aan particulieren en bedrijven.

 

Het IR Global netwerk bestaat uit boutiquekantoren en middelgrote kantoren van de hoogste kwaliteit. Professionele, persoonlijke service staat voorop. De kantoren zijn onder meer geselecteerd op basis van hun uitgebreide, grensoverschrijdende ervaring.

 

Als de zaak een internationale invalshoek heeft of als er in het buitenland geprocedeerd moet worden, werkt Wolfs Advocaten nauw samen met advocaten uit dit internationale netwerk.

 

Ga naar www.irglobal.com voor meer informatie. 

02

INCBA

De International Cannabis Bar Association (INCBA) is een wereldwijde gemeenschap van de meest ervaren juridische dienstverleners in de gereguleerde cannabisindustrie.

 

Door onderling informatie uit te wisselen is Wolfs Advocaten op de hoogte van de nationale en internationale (juridische) ontwikkelingen in de cannabisindustrie.  

 

Als lid van de INCBA staat Wolfs Advocaten in contact met juridische dienstverleners uit verschillende landen. Elk met hun eigen specialisatie. Hierdoor kan de oplossing voor een (juridisch) probleem eenvoudig worden opgelost zonder dat u en Wolfs Advocaten in zee hoeft/hoeven te gaan met een onbekende juridisch dienstverlener.  

 

Ga naar https://incba.org voor meer informatie. 

03

Aliant

Aliant is een internationaal advocatenkantoor dat grensoverschrijdende juridische diensten verleent aan particulieren en bedrijven. Aliant onderscheidt zich van andere kantoren door zijn persoonlijke aanpak.

 

Het Aliant netwerk bestaat uit kantoren die zijn geselecteerd op basis van hun kwaliteit van dienstverlening en hun expertisegebied. Aliant heeft kantoren verzameld die elkaar aanvullen. Zo wordt ervoor gezorgd dat elk (juridisch) probleem kan worden opgelost.

 

Als lid van Aliant staat Wolfs Advocaten in contact met veel ervaren advocaten die u kunnen bijstaan als de zaak een internationale invalshoek heeft.

 

Ga naar https://aliantlaw.com voor meer informatie.

04

Eurojuris International

Eurojuris International is een internationaal juridisch netwerk van onafhankelijke, betrouwbare advocatenkantoren met een goede naam. De aangesloten kantoren zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun kwaliteit van dienstverlening, snelheid en betrouwbaarheid. 


De aangesloten kantoren verlenen juridische diensten op de volgende gebieden: gezondheidszorg, auto & transport, goede doelen & non-profit, bank & financiën, landbouw & duurzame energie, bouw & vastgoed, productie, onderwijs, media & IT en horeca & recreatie.

 

Als lid van Eurojuris International is Wolfs Advocaten in staat haar cliënten wereldwijd juridische bijstand van hoge kwaliteit te bieden door het raadplegen (en desgewenst inschakelen) van collega's die wij kennen en vertrouwen.

 

Ga naar https://eurojuris.net/home voor meer informatie. 

05

Venlo Freight Village

Venlo Freight Village is een logistiek platform in de regio Venlo. Het netwerk bestaat uit ondernemers, beleidsmakers en andere personen en/of organisaties die verbonden zijn met de logistieke sector.

 

In deze gemengde samenstelling wordt niet alleen juridische kennis, maar ook sectorspecifieke kennis uitgewisseld. Zo is Wolfs Advocaten op de hoogte van alle ontwikkelingen in de logistieke sector.

 

Ga naar www.venlofreightvillage.nl voor meer informatie. 

06

ELC Limburg

De European Logistics Center Limburg Association (ELC Limburg) is een overlegplatform voor meer dan 100 organisaties die betrokken zijn bij de logistieke sector. ELC Limburg bestaat uit bedrijven, overheden, intermediairs, brancheorganisaties en opleidingsinstituten.

 

ELC Limburg is betrokken bij diverse projecten met betrekking tot de logistieke sector. Hierdoor zijn de leden van ELC Limburg op de hoogte van alle ontwikkelingen in de logistieke sector.

 

Als lid van ELC Limburg staat Wolfs Advocaten in contact met veel voor de logistieke sector relevante personen en organisaties. Hierdoor is Wolfs Advocaten in staat om (juridische) problemen van een cliënt praktisch aan te vliegen.

 

Ga naar www.elc-limburg.nl voor meer informatie. 

Belangrijke netwerken

Sinds 2003

Het kantoor is in 2003 opgericht door John Wolfs. John Wolfs, ondernemer in hart en nieren, is al bijna 30 jaar advocaat. Na zijn loopbaan bij een aantal toonaangevende kantoren, waaronder in Washington DC en Rotterdam (Houthoff), koos hij Maastricht als vestigingsplaats voor Wolfs Advocaten. Dat kwam door zijn Maastrichtse roots en de leefbaarheid in deze regio.

 

Daarnaast heeft Wolfs Advocaten een bezoekadres in de logistieke hotspot van Venlo.

 

Sinds oktober 2019 werkt Wolfs Advocaten nauw samen met Kingfisher. De twee kantoren zullen in Amsterdam blijven samenwerken onder de gezamenlijke naam Wolfs Kingfisher Advocaten.

Sinds 2003 - Wolfs Advocaten Maastricht

Ontmoet het team

bottom of page