top of page

01

Stichting Business Friends voor het Limburgs Kankeronderzoek Fonds

Deze stichting spant zich in om maatschappelijk verantwoord ondernemen in de praktijk te brengen en haar betrokkenheid bij kankerbestrijding te tonen. Business Friends organiseren netwerkbijeenkomsten, lezingen en evenementen ten behoeve van het Limburgs Kankeronderzoek Fonds. Het Limburgs Kankeronderzoek Fonds is aangesloten bij de fondsenwervende organisatie AZM/Maastricht UMC+ die geld inzamelt om extra onderzoek naar deze ziekte te financieren. Onderzoek waar uiteindelijk elke patiënt in Limburg, in welk ziekenhuis in Limburg dan ook, baat bij heeft. Ga naar www.vriendenkl.nl voor meer informatie.

Stichting Business Friends voor het Limburgs Kankeronderzoek Fonds - Wolfs Advocaten Maastricht

02

Alumniraad Faculteit der Rechtsgeleerdheid Universiteit Maastricht

Middels de Alumniraad blijven afgestudeerden van de rechtenfaculteit Maastricht verbonden met andere alumni, studenten, stafleden en de faculteit zelf. John Wolfs, alumnus van de Universiteit Maastricht, brengt in dat kader advies uit onder meer over aansluiting tussen het aangeboden onderwijs en de praktijk.

Alumniraad Faculteit der Rechtsgeleerdheid Universiteit Maastricht

Maatschappelijke betrokkenheid

Wolfs Advocaten hecht veel waarde aan maatschappelijke verantwoordelijkheid en betrokkenheid.

Wolfs Advocaten, en in het bijzonder John Wolfs, is betrokken bij meerdere organisaties. Sommige van deze organisaties richten zich op het faciliteren van verder onderzoek via fondsenwerving. Wolfs Advocaten ondersteunt daarnaast diverse lokale, regionale en (inter)nationale sociale en culturele activiteiten. Hieronder vindt u een korte samenvatting.

Wolfs Advocaten hecht veel waarde aan maatschappelijke verantwoordelijkheid en betrokkenheid.
bottom of page