top of page
John Wolfs - Wolfs Advocaten Maastricht

John Wolfs, ondernemer pur sang, is de oprichter van Wolfs Advocaten. Inmiddels is hij al bijna 25 jaar lang werkzaam als advocaat. Voordat hij in 2003 Wolfs Advocaten startte, was hij onder meer werkzaam voor topkantoren in Washington DC en Rotterdam (Houthoff). Zijn Maastrichtse roots, het bourgondische leven en de liefde brachten hem terug naar Maastricht.

John staat bekend om zijn creativiteit, specialistische (branche)kennis en de topkwaliteit die hij levert. Hij is direct, pro-actief, meedenkend en snel in zijn analyse. Bovendien is hij pragmatisch. John Wolfs geeft vaker lezingen op het gebied van transportrecht, (internationaal) handelsrecht en verzekeringsrecht. John staat onder andere ondernemers en verzekeraars bij in zowel (internationale) procedures als advisering.

Privé gaat John vaak squashen en hardlopen. Hij liep al meerdere hele marathons. Onder andere de marathons van New York, San Francisco en Amsterdam.

John Wolfs heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

- Transport- en Handelsrecht

- Ondernemingsrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

bottom of page