top of page
Ron Meulmeester - Wolfs Advocaten Maastricht

Ron Meulmeester is advocaat en oprichter van Kingfisher Advocaten. Ron versterkt sinds 15 oktober 2019 het team van Wolfs Advocaten vanuit het kantoor in Amsterdam. 

Ron is gespecialiseerd op het gebied van arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Ron onderscheidt zich door zijn kritische blik, zijn vermogen om te relativeren en zijn goed ontwikkeld empathisch vermogen.

Ron studeerde in 1992 af aan de Katholieke Universiteit Nijmegen en is sindsdien werkzaam als advocaat. Eerst op een internationaal handelskantoor in Rotterdam, later als advocaat/ondernemer in Amsterdam. Zijn advocatenpraktijk oefent hij uit met een “hands on” mentaliteit. Ron is een bevlogen advocaat met een sterke focus op een rechtvaardig resultaat. Zijn aanpak is steeds positief kritisch.

Ron is lid van verschillende specialisatieverenigingen, met name op het gebied van het arbeids- en ondernemingsrecht.

Ron Meulmeester heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

- Arbeidsrecht

- Ondernemingsrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

bottom of page