wakinglogowebsite.jpg

Met vestigingen in Maastricht, Roermond en Venlo, opent Wolfs Advocaten nu ook een vestiging in Amsterdam!

Met ingang van 15 oktober 2019 zullen Wolfs Advocaten, te Maastricht, Roermond en Venlo en Kingfisher Advocaten, te Amsterdam intensief met elkaar gaan samenwerken.  De beide kantoren zullen in Amsterdam samen verder gaan onder de gezamenlijke naam Wolfs Kingfisher Advocaten.

Een ontwikkeling, die er, gezien de specialismen van Wolfs Advocaten en van de oprichter John Wolfs op internationale handel en internationaal ondernemingsrecht alsook gezien specialismen van de in Limburg geboren en getogen founding partner van Kingfisher Advocaten, Ron Meulmeester, op het gebied van het (inter) nationaal arbeidsrecht en corporate litigation, al langer aan zat te komen.

John Wolfs en Ron Meulmeester, die elkaar nog kennen uit de Rotterdamse transportpraktijk, en al jaren informeel met elkaar samenwerken, zien deze samenwerking dan ook als een logische stap. Cliënten kunnen vanaf nu door Wolfs Kingfisher Advocaten nog beter én nog efficiënter bediend worden, met name ook op actuele onderwerpen als de Brexit, de WAB, Corporate Governance en internationale handelsgeschillen.

Wellicht dat er op termijn ook uitgebreid zal worden naar Rotterdam, waar zich ook een groot deel van de dagelijkse praktijk van beide kantoren afspeelt.

 

                                       jw.jpg rmwebsitr.jpg

              John Wolfs                                                               Ron Meulmeester