Wolfs Advocaten groeit

Als groeiend, gespecialiseerd en kwalitatief hoogwaardig advocatenkantoor zijn wij altijd op zoek naar talent. Wolfs Advocaten onderscheidt zich door expertise in het ondernemingsrecht (corporate advice/litigation), transportrecht, douanerecht en verzekeringsrecht. Inmiddels is Wolfs Advocaten uitgegroeid tot een advocatenkantoor van zo’n 20 medewerkers. Maar er is ruimte voor méér talent!

Vacatures

Wolfs Advocaten breidt uit en is op zoek naar een advocaat-medewerker en een advocaat-stagiaire. Van de commercieel ingestelde advocaat-medewerker verwachten wij bij voorkeur kennis op het gebied van het transportrecht, verzekeringsrecht en/of douanerecht. Spreekt dit je aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Studenten

Ben jij student en wil je graag stage lopen bij Wolfs Advocaten? Dat kan! Stuur gerust jouw motivatiebrief, CV en cijferlijst aan Lotte Oostdam.

Open sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in werken bij Wolfs Advocaten en er is geen vacature die bij jou past? Stuur gerust een open sollicitatie voorzien van jouw motivatie, CV en cijferlijst aan Lotte Oostdam.